ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Участь у Конгресі місцевих та регіональних влад при Президентові України.

Дата: 15.12.2023 21:28
Кількість переглядів: 87

Сьогодні, у Львові під головуванням Президента України Володимира Зеленського відбувся Конгрес місцевих та регіональних влад при Президентові України.

Вінниччину представляв Начальник обласної військової адміністрації Сергій Борзов, Гніванський міський голова Володимир Кулешов та Чечельницький селищний голова Світлана Палісіка.

Начальник районної військової адміністрації Олександр Гаврилюк, його заступник Володимир Скалій, голова районної ради Василь Неборецький, голови територіальних громад Тульчинщини доєднались до  Конгресу онлайн.

Під час засідання обговорено питання:

-             Звіт за результатами виконання рішень  Конгресу, засідань Президії Конгресу та засідань членів Конгресу від областей, що відбулись у 2023 році;

-             Обговорення найактуальніших питань, визначених  членами Конгресу від регіонів;

-             Програми прикордонного співробітництва Interreg Next на період 021-2027 років: основні цілі та пріоритети, можливості для регіонів, посилення регіонального розвитку та прикордонного співробітництва в контексті інтеграції до ЄС;

-             Стан реалізації та перспективи державних програм підтримки регіонів, найбільш постраждалих внаслідок російської агресії.

«Життя держави, життя будь-якої громади, життя кожної людини є одним і тим самим життям України – життям, яке ми маємо захищати і маємо захистити від агресії Росії. І якщо хтось на будь-якій посаді чи то в державі, чи то в органах місцевого самоврядування чомусь вважає, що війна – вона «десь там», а він нібито може займатися чим завгодно іншим – скажімо так, пріоритетним питанням, – то це велика помилка, яку треба виправити. Головне завдання – оборона нашої держави», - сказав Володимир Зеленський під час засідання Конгресу.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь