ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Ткачика Юрія Миколайовича нагороджено медаллю «За військову службу Україні» - посмертно

Дата: 20.12.2023 09:17
Кількість переглядів: 72

Відважні українські воїни стали символом гідності, кожен з них вчинив подвиг, повставши проти насилля та несправедливості, віддавши життя за нову, відроджену Україну. Саме їхні подвиги надихають сотні тисяч українців на боротьбу з російською агресією.

Одним із таких Героїв був молодший сержант Ткачик Юрій Миколайович, який служив старшим водієм стрілецького взводу стрілецької роти військової частини А4017.

18 січня 2023 року Юрій Миколайович отримав смертельне поранення на полі бою в районі населеного пункту Верхньокам'янське Бахмутського району Донецької області.

19 грудня 2023 року в Гарячківському ліцеї Городківської громади родині військовослужбовця було вручено медаль «За військову службу Україні», якою загиблого Героя нагороджено відповідно до Указу Президента України № 498/2023 від 23.08.2023 року, посмертно.

Медаль отримали мати Ганна Федотівна, дружина Валентина Іванівна та сини Олег і Олександр.

Вручаючи відзнаку від імені Президента України, керівництво громади та представники РТЦК та СП висловили слова вдячності, співчуття  та підтримки.

Для всіх нас, для кожного українця, втрачати наших захисників надзвичайно боляче. За волю та незалежність України вони віддали найцінніше – власне життя, зробили неможливе, щоб зупинити ворога. Наш святий обов’язок пам’ятати героїчні вчинки наших захисників.

Під час заходу згадували життя Юрія Миколайовича. Всі знали його як світлу, добру та порядну людину, готову прийти на допомогу у будь-який час. Він вмів порадити, підбадьорити, був справжнім у всьому.

Вічна слава і шана Герою!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь