ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Гірчить полином зболена душа, війна у вас найкращих забирає

Дата: 20.12.2023 12:20
Кількість переглядів: 118

Сьогодні, навколішки з державними прапорами, квітами зустрінуть Лисова Василя Юрійовича, 16 вересня 1984 року народження, жителя смт.Брацлав та проведуть до місця вічного спочинку.

Закінчивши Брацлавську ЗОШ №1 Василь Юрійович вступив на навчання до Ладижинського технікуму механізації сільського господарства, де навчався на механіка. У 2003 році перевівся на навчання до Брацлавського державного сільськогосподарського  технікуму на спеціальність «Фінанси і кредит». З 2005 року навчався в Одеському аграрному університеті. Жив та працював у рідному селищі.

Жив мирним життям, проте повномасштабне вторгнення змінило життєві плани. В листопаді 2022 року Лисов Василь Юрійович мобілізований на військову службу.

Ніс службу, захищаючи рідну Батьківщину від лап окупанта. З травня 2023 року у Василя Юрійовича почалися проблеми зі здоров’ям. Погане самопочуття не давало можливості нести службу. Далі наш захисник почав боротьбу з підступною хворобою. Лікарі докладали максимум зусиль, проте, на жаль, дива не слалось, 19 грудня 2023 року Василь Юрійович помер.

Тульчинська районна військова адміністрація висловлює щирі слова співчуття родині, друзям, побратимам, розділяємо біль вашої втрати та сумуємо разом з вами, схиливши голови у хвилину скорботи.

Вічна пам’ять Герою!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь