ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

І знову скрипнула Небесна брама...

Дата: 21.12.2023 15:07
Кількість переглядів: 136

На превеликий жаль війна продовжує тривати, щодня країна втрачає найкращих синів і доньок, війна забирає цвіт української нації. У вічність йдуть ті, кому любити, творити.

Чергова сумна новина огорнула Студенянську громаду. Ряди Небесного війська поповнив ще один захисник. Янголом неба став Казновський  Олександр Володимирович, 28 листопада 1985 року народження, житель села Грабарівка.

Солдат Казновський Олександр Володимирович був учасником антитерористичної операції. З  повномасштабним вторгненням в квітні 2022 року знову мобілізований.

Нагороджений почесним нагрудним знаком «Сталевий хрест".

Під час захисту Батьківщини від ворожого агресора Олександр Володимирович отримав тяжкі поранення, 21.02.2023 року був звільнений з лав Збройних Сил України. 20 грудня 2023 року наш Герой-захисник помер.

Вірою і правдою Олександр Володимирович захищав Батьківщину від окупантів, боровся за незалежність Української держави, за життя та майбутнє кожного українця, проте не зміг зберегти своє.

У ці гіркі хвилини висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким Олександра Володимировича. На жаль, словами не загоїти в серці болючу рану втрати. Сумуємо разом з вами та підтримуємо у важку годину скорботи. Світлий спомин про славного земляка, вірного сина України назавжди залишиться у наших серцях.

Вічна пам'ять і слава Воїну-Захиснику!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь