ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

До Дня енергетика привітали колектив СО «Тульчинські електричні мережі».

Дата: 21.12.2023 15:18
Кількість переглядів: 99

Ми всі знаємо, що енергія – це основа сучасного життя. Це тепло і світло. Люди, які присвятили себе енергетиці – стійкі характером, мужні і віддані обраній професії. 

Напередодні професійного свята Дня енергетика, начальник районної військової адміністрації Олександр Гаврилюк та голова районної ради Василь Неборецький завітали в СО «Тульчинські електричні мережі» аби привітати колектив з професійним святом.

Посадовці подякували за сумлінну наполегливу працю. У своїх привітальних промовах наголосили, що від  професіоналізму присутніх залежить стабільна робота економіки та якість побуту наших громадян.

Незважаючи на ворожі обстріли та руйнування, енергетики стійко продовжують відновлювати пошкоджені енергетичні об’єкти, налагоджувати їх роботу.

«Хочу наголосити, що в сьогоднішніх екстремальних умовах, коли російській агресор хоче знищити енергетичну інфраструктуру України, ви тримаєте важливий фронт у тилу. Дякуємо вам за самовідданість і відповідальність у забезпеченні жителів нашого району   електроенергією, – наголосив начальника РВА Олександр Гаврилюк.

Очільник району побажав колективу міцного здоров’я, добробуту, успіхів, оптимізму, впевненості у майбутньому, натхнення в щоденній праці, реалізації творчих планів та нових здобутків, блискучих ідей, та реальних можливостей для їхнього втілення! Нехай завжди вам світить родинний теплий вогник – вічне джерело наснаги і любові!

За сумлінну працю, найвищі показники у виконанні виробничих завдань  та з нагоди професійного свята - Дня енергетика, грамотами Тульчинської районної військової адміністрації та районної ради нагороджено кращих працівників.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь