ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

У Брацлавській громаді відкрито КНП «Медичний центр»

Дата: 29.12.2023 17:37
Кількість переглядів: 162

Сьогодні, відбулася знакова подія для мешканців Брацлавської громади. В смт.Брацлав урочисто відкрито КНП «Медичний центр». Відтепер жителі громади матимуть змогу отримувати якісну та доступну медицину в комфортних умовах. 

Окрім консультативної допомоги,  діагностичного обстеження мешканці громади зможуть отримати медичні послуги хірурга, гінеколога та рентгенолога.

На урочисте відкриття завітали начальник районної військової адміністрації Олександр Гаврилюк, профільний заступник начальника РВА Сергій Чепернатий, депутат Вінницької обласної ради Ярослав Хребтій, селищний голова Микола Кобринчук.

Право урочистого перерізання стрічки надано очільнику району, депутату обласної ради та селищному голові.

Вітаючи мешканців громади, начальник РВА Олександр Гаврилюк у своєму виступі наголосив, що відкриття даного медичного закладу є вкрай важливим і необхідним, особливо у час війни. Очільник району наголосив, що надання якісних медичних послуг на місцевості є пріоритетним завданням, яке перед керівником району  та громади поставив Начальник обласної військової адміністрації Сергій Борзов.

«Відкриття медичного центру у громаді  – це невід’ємний елемент інфраструктури в контексті медичної реформи. Медицина повинна стати та стає  більш доступною для людей», - підкреслив Олександр Гаврилюк. 

Після вітальних слів для всіх присутніх провели екскурсію медичним закладом, яке має просторі  приміщення, що відповідають сучасним вимогам і стандартам. В медичному центрі передбачені умови для осіб з обмеженими фізичними можливостями.

Із закладом та колективом усіх присутніх познайомив директор Микола Яцюк.

Микола Олександрович проводячи огляд закладу розповів, що в приміщенні зроблено капітальний ремонт, є три кабінети лікарів, перев’язочна, стерилізаційна, котельна. Ремонт проводився за кошти місцевого бюджету та допомоги підприємців. Також за рахунок місцевого бюджету було закуплено обладнання, а саме: сухожарова шафа, ультрафіолетова лампа для збереження стерильності інструментів, медичні шафи, новий хірургічний та гінекологічний інструментарій, кольпоскоп та інш.

«Після тривалих консультацій з Департаментом охорони здоров’я та реабілітації ОВА відкриття КНП «Медичний центр» в Брацлавській громаді став можливим. Під лежачий камінь вода не тече. Ми не шукали провід не зробити, ми ставили за мету досягти успіху та відкрити медичну установу», - підкреслив селищний голова.

Керівництво громади за сприяння районної військової адміністрації анонсувало вдосконалення медичного центру на благо людей та розширення спектру медичних послуг.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь