ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Орденом «За мужність» та Золотим хрестом нагороджено військовослужбовця Тульчинської громади

Дата: 02.01.2024 15:59
Кількість переглядів: 142

Український народ цілеспрямований та єдиний в боротьбі з російським окупантом. Нам є ким пишатись. Адже українські військовослужбовці мужні, хоробрі, вмотивовані. Вони твердо стоять в боротьбі за мир та незалежність Батьківщини.  Із зброєю в руках дають гідну відсіч ворогу.

Ми пишаємось кожним українським солдатом. Переповнює гордість за земляків, коли нам стає відомо про їх звитяги та досягнення на фронті.

Тульчинська районна військова адміністрація вітає Чувальського Назара Петровича, жителя Тульчинської громади з отриманням одразу двох нагород.

Відповідно до Указу Президента України Володимира Зеленського, за особисту мужність, виявлену у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, самовіддане виконання військового обов’язку орденом «За мужність» ІІІ степеня нагороджено солдата Чувальського Назара Петровича.

За  успішне виконання бойових завдань під час проведення об’єднаних, антитерористичних операцій, а також операцій з підтримання миру та безпеки, високі показники у бойовій підготовці, бездоганне несення бойового чергування, вартової (внутрішньої) служби у повсякденній діяльності, відповідно до наказу Головнокомандувача Збройних Сил України Валерія Залужного «Золотим хрестом» нагороджено Чувальського Назара Петровича.

У свої двадцять років Назар Петрович побував там, де гаряче, де точаться кровопролитні бої з ворогом. У вісімнадцять років взяв до рук зброю, став на захист Батьківщини.

Ще зовсім хлопчина, але він встиг стати справжнім чоловіком, захисником, Героєм.

Щиро вітаємо земляка з отриманням високих почесних нагород.

Бажаємо Назару Петровичу і надалі, завжди домагатися бажаного, завжди бути попереду, завжди перемагати. Нехай Ангел Охоронець супроводжує Вас протягом життя!

 

Слава нашому незламному народу!

Слава Збройним Силам України!

Слава Україні!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь