ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Президент Володимир Зеленський вручив сертифікат на отримання квартири Герою України з Вінниччини

Дата: 03.01.2024 15:53
Кількість переглядів: 63

Президент Володимир Зеленський вручив сертифікати на квартири Героям України та членам родин полеглих воїнів, які удостоєні цього звання посмертно.Президент Володимир Зеленський вручив сертифікат на отримання квартири Герою України з Вінниччини

Як повідомив Начальник ОВА Сергій Борзов, серед військовослужбовців, які отримали сертифікат на квартиру – нацгвардієць Дмитро Фінашин з Вінниччини. У боях за Україну він втратив руку, але зміг вижити у найважчих умовах. Отримавши важкі поранення, зміг кілька діб протриматись без води і їжі та дістатись до наших військових.

Також сертифікат на квартиру отримали рідні загиблого військового льотчика капітана ЗСУ Сергія Пархоменка, який родом з Харкова, але в останню путь Героя України провели у Вінниці.

Військовий виконав 38 бойових вильотів у складних умовах протидії ворожих засобів ППО та винищувальної авіації, під час яких знищив більше 20 ворожих танків, понад 50 бойових броньованих машин, 55 транспортних засобів, 20 цистерн з пальним та кількасот солдатів і офіцерів рашистів. Неодноразово уміло виводив авіаційну техніку з-під ракетних ударів ворога. На його честь у місті названа одна з вулиць.

Слава нашим Героям!

Більше за посиланням: http://surl.li/ovpna

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь