ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Готовність профільних служб району до ускладнення погодних умов

Дата: 05.01.2024 19:02
Кількість переглядів: 98

За підсумками оперативної наради, яку провів заступник Начальника обласної військової адміністрації Олександр Піщик  з представниками дорожнього господарства, керівниками підприємств теплокомуненерго, профільними підрозділами ОВА, начальниками РВА та відповідними силовими структурами, сьогодні  у форматі онлайн відбувся районний оперативний штаб.

Оперативний штаб проходив під керівництвом заступників начальника Тульчинської районної військової адміністрації Сергія Чепернатого та Володимира Скалія, за участі голів територіальних громад, керівництва силових структур, профільних служб району.  На якому розглядалось питання готовності районних служб, сил та засобів до експлуатаційного утримання доріг у зв’язку з погіршенням погодних умов та роботи пунктів незламності.

За дорученням Начальника ОВА Сергія Борзова, представниками районного оперативного штабу було обговорено питання ефективної взаємодії усіх учасників та готовність до боротьби з викликами погоди.

Керівники профільних служб району доповіли про готовність  до ускладнення погодних умов та зазначили, що продовжують працювати в штатному режимі.

У своїх виступах заступники начальника РВА зазначили, що має бути тісна взаємодія між усіма комунальними і приватними службами району.

По закінченню наради було зауважено, що  важливою складовою є те, щоб  керівники місцевого самоврядування розуміли потреби людей і робили все можливе для утримання доріг в належному стані. Адже контроль стану доріг – це спільна відповідальність.

Окрім того, враховані й усі переміщення колективів, команд, які приймають участь у районних та обласних спортивно-масових, культурологічних та інших масових заходів, які потребують транспортних послуг як в межах територіальних громад так і до обласного центру.

Представники Тульчинського районного відділу поліції Головного управління поліції у Вінницькій області взяли до уваги дані подання районної військової адміністрації.

Згідно затвердженого алгоритму підтримується й інформаційна кампанія серед усіх верств населення регіону.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь