ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Тренінг для працівників державної служби та органів місцевого самоврядування в рамках проєкту «Соціально-психологічна реадаптація ветеранів та постраждалих від війни категорій населення»

Дата: 15.01.2024 16:39
Кількість переглядів: 79

15 січня 2024 року на базі Тульчинської РВА відбувся тренінг  для працівників державної служби та органів місцевого самоврядування територіальних громад Тульчинського району в рамках проєкту «Соціально-психологічна реадаптація ветеранів та постраждалих від війни категорій населення».

Даний проект реалізується Вінницькою обласною військовою адміністрацію у партнерстві з Міжнародною організацією з міграції в рамках Всеукраїнської програми ментального здоров’я «Ти як?», ініційованою Першою леді Оленою Зеленською.

До участі у тренінгу були запрошені надавачі соціальних послуг, працівники центрів надання адміністративних послуг, органів соціального захисту населення, освіти, культури, територіальних органів Пенсійного фонду та інших структур. Дані фахівці безпосередньо залучені до надання послуг та підтримки населенню, що постраждало від війни, в тому числі ветеранів війни та членів їх сімей.

З вітальним словом до присутніх звернувся начальник районної військової адміністрації Олександр Гаврилюк. У своєму виступі посадовець акцентував на надактуальності питання та гострій потребі готувати суспільство до усіх можливих чинників успішної адаптації наших ветеранів після їх повернення додому.

В ході тренінгу, проведеного психологами відділу психічного здоров’я та психосоціальної підтримки Міжнародної організації з міграції, учасники та учасниці мали можливість ознайомитись з інструментами емоційного менеджменту; отримати інформацію та обмінятись досвідом щодо того, як надавати консультації особам, які їх потребують; отримати базову інформацію про психологічний та емоційний стан людей, що стикаються з впливом війни.

Вінницька обласна державна адміністрація

Олена Зеленська

Ти як?

Координаційний центр КМУ / Mental Health UA

#Тияк



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь