ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Ми – українці! Нам є ким пишатися!

Дата: 16.01.2024 09:22
Кількість переглядів: 104

До повномасштабного вторгнення він жив своїм цивільним життям, працював, радів життю, будував та реалізовував свої плани. Російський окупант змінив його життя та долю.

З перших днів війни Мудрик Олександр Леонідович, уродженець с. Велика Русава Томашпільської громади взяв до рук зброю та став на захист Батьківщини.

Тридцяти чотирьохрічний військовослужбовець обороняє кордони України. Разом із побратимами вів  бої на київському, чернігівському, харківському напрямку.  Брав участь в битві за Лисичанськ, Мар'янівку, Вугледар.

Зараз наш земляк служить на сумському напрямку.

За проявлену особисту мужність, стійкість, рішучість і успішне виконання бойових завдань відповідно до наказу Головнокомандувача Збройних сил України, сержанта Мудрика Олександра Леонідовича нагороджено почесним нагрудним знаком «Золотий хрест».

Адміністрація Державної прикордонної служби України нагородила Олександра Леонідовича нагрудним знаком «За мужність в охороні державного кордону».

Щиро вітаємо Олександра Леонідовича з одержанням нагрудних знаків. Вдячні військовослужбовцям, які щоденно докладають зусиль, ризикують і стоять за нашу правду, волю і незалежність та цілісність України.

Бажаємо земляку козацького здоров’я, міцності духу, стійкості у боротьбі з ворогом за незалежність і територіальну цілісність України.

Ми пишаємося Вами!

Слава Збройним силам України!

Слава Україні!

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь