ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Ще трьом військовослужбовцям з Вінниччини вручили високі нагороди від Головнокомандувача ЗСУ

Дата: 26.01.2024 10:32
Кількість переглядів: 78

Військовослужбовці з Вінниччини отримали високі нагороди від Головнокомандувача Збройних Сил України.фото військових, які отримали нагороди Головнокомадувача ЗСУ

Почесним нагрудним знаком «Золотий Хрест» нагороджено ОЛЕКСІЯ ДІДЕВИЧА з Краснопільської громади Гайсинського району та ДЕНИСА ЧОРНОГО із Барської громади Жмеринського району.

«Срібний хрест» отримав капітан ВАДИМ РИМАРЧУК з Ободівської громади Гайсинського району.

"Відважні, сміливі, нескорені. Українські військовослужбовці – приклад стійкості, мужності і братерства", - зазначив Начальник ОВА Сергій Борзов.

Олексій Дідевич майже два роки боронить Україну від загарбників. Він добровільно вступив до ТРО та у складі підрозділів тероборони знищував ворога у боях на Сході України.

Денис Чорний – уже рік боєць 79-ї десантно-штурмової бригади. Військовий несе службу в ракетно-зенітному дивізіоні на Мар’їнському напрямку. Він - оператор бойового комплексу, призначеного для знищення візуально видимих ворожих літаків, гелікоптерів, крилатих ракет та інших повітряних цілей.

Капітан Вадим Римарчук також добровільно вступив до лав ЗСУ з перших днів повномасштабного вторгнення. Побував у найгарячіших точках. І сьогодні непохитно стоїть на захисті Батьківщини.

Очільник області привітав військовослужбовців із заслуженими високими нагородами та зазначив: "Дякую, що наближаєте Перемогу!"

Слава ЗСУ!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь