ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Виїзний прийом в Крижопільській територіальній громаді

Дата: 07.02.2024 15:40
Кількість переглядів: 110

Відповідно до затвердженого графіка у першому півріччі 2024 року розпочато виїзний прийом громадян керівництвом Тульчинської районної військової адміністрації.

7 лютого 2024 року начальник районної військової адміністрації Олександр Гаврилюк та його заступник Володимир Скалій здійснили прийом у Крижопільській громаді.

В хоті роботи виїзного прийому було опрацьовано питання перереєстрації шкільних автобусів. Посадовці надали методичну допомогу Крижопільському ліцею № 2 щодо даної процедури.

Керівник КП "Крижопіль Водоканал" звернувся з питанням налагодження взаємодії з Тульчинські ЕМ АТ "Вінницяобленерго" з метою вирішення технічних питань з проходження повітряних ліній електропередач тощо.

Також посадовці вислухали дружину військовослужбовця, який з вересня 2023 року є зниклим безвісти. Керівник району допоміг заявниці посприяв у взаємодії з пенсійним фондом щодо пришвидшення отримання соціальних виплат гарантованих державою. Дружині військовослужбовця була надана  консультація щодо взаємодії з військовою частиною щодо виплат грошового забезпечення даній родині.

На завершення виїзного прийому начальника РВА з головою громади обговорили попередні підсумки першого етапу та узгодили конкретні терміни проведення другого етапу Президентської ініціативи «Пліч-о-пліч. Всеукраїнські шкільні ліги» в межах громади за участі перших осіб району.

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь