ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

У медичних закладах області продовжують розбудовувати мережу реабілітаційних відділень

Дата: 09.02.2024 10:17
Кількість переглядів: 146

Розбудова мережі реабілітаційних відділень  – як ніколи на часі.У медичних закладах області продовжують розбудовувати мережу реабілітаційних відділень

В області триває робота в цьому напрямку.

Директорка Департаменту охорони здоров‘я та реаблітації ОВА Ольга Задорожна відвідала Тульчинську громаду з моніторинговим візитом.

До кластерних лікарень спроможної мережі Вінницького госпітального округу увійшла Тульчинська ЦРЛ.

У лікарні проведені ремонтні роботи для розміщення відділення реабілітації на 20 ліжок цілодобового перебування хворих. Заклад витратив близько 700 тисяч гривень власних коштів.

Іще майже 9 мільйонів гривень виділила Тульчинська міська рада. За ці кошти провели капітальний ремонт покрівлі будівлі хірургічного корпусу, виготовили проєктно-кошторисну документацію та розпочали роботи з капітального ремонту пасажирського ліфта, виготовили ПКД на «Реконструкцію терапевтичного відділення (з термомодернізацією) під реабілітаційне відділення та покращили матеріально–технічну базу лікарні, зокрема, обладнання для відділення реабілітації.

Зараз у відділенні перебувають 12 пацієнтів.

З ними працюють троє лікарів фізичної та реабілітаційної медицини, троє фізичних терапевтів, два ерготерапевта, двоє терапевтів мови та мовлення і один психолог.

Як зазначила Перший заступник Начальника ОВА Наталя Заболотна, лікарня вже уклала з НСЗУ договори про надання медичних послуг за програмою медичних гарантій на загальну суму 59,9 мільйонів гривень. Зараз лише лютий, а дохід від наданих послуг складає 1,6 мільйонів гривень.

«Нагадаю, що на Вінниччині створена розгалужена мережа реабілітаційних закладів. Зокрема, 14 закладів області надають стаціонарну реабілітаційну допомогу та 14 закладів – амбулаторну допомогу дорослим і дітям. Станом на сьогодні підписали контракт з НСЗУ по даному виду медичної допомоги 10 закладів охорони здоров’я. Процес контрактування продовжується», - зауважила Перший заступник Начальника ОВА.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь