ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

15 лютого – День пам'яті воїнів-інтернаціоналістів

Дата: 15.02.2024 08:04
Кількість переглядів: 153

15 лютого 1989 року останній солдат перетнув афгансько-узбецький кордон біля містечка Термез. Відтоді ця дата увійшла в новітню історію як День пам'яті воїнів-інтернаціоналістів, День вшанування учасників бойових дій на території інших держав.

Сьогодні,  ми віддаємо шану учасникам  бойових дій на території інших держав та відзначаємо 35-ту річницю виведення радянських військ з  Республіки Афганістан. 

З кожним роком все далі і далі історія віддаляє нас від вогняних років афганської війни. Але час не підвладний викреслити з нашої пам’яті героїчні подвиги, приклади мужності та вірності військовому обов’язку, які продемонстрували тисячі відданих синів і дочок України, долею одягнених у солдатські шинелі.

Сьогодні, у  цей скорботний день, ми  схиляємо  голови перед  воїнами, які віддали своє життя виконуючи військовий обов’язок. Низький уклін родинам, які виховали таких синів-героїв. Ціна мирного неба занадто велика для кожно з нас, ми завжди будемо про це пам’ятати.

Шановні ветерани війни в Афганістані, шановні сім’ї воїнів-афганців! Сьогодні, ви є прикладом героїзму та патріотизму для молодого покоління.  Від щирого серця бажаю вам миру, щастя, злагоди, достатку, впевненості в завтрашньому дні, міцного здоров’я та довгих років життя! Честь вам і слава!

 

Начальник районної військової адміністрації Олександр ГАВРИЛЮК

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь