ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

В Тульчинському районі стартувала Президентська програма «Пліч-о-пліч. Всеукраїнські шкільні ліги»

Дата: 15.02.2024 16:43
Кількість переглядів: 124

07 лютого 2024 року в Тульчинському районі стартували змагання  ІІ етапу в рамках реалізації Президентської програми «Пліч-о-пліч. Всеукраїнські шкільні ліги» з баскетболу, волейболу, футзалу та черлідингу, які відбулися в Брацлавській, Вапнярській, Городківській, Томашпільській, Шпиківській територіальних громадах.

Під час  урочистих відкриттів змагань  слова підтримки та привітань з стартом змагань в громадах від імені Президента України Володимира Зеленського, Начальника обласної військової адміністрації  Сергія Борзова учасникам змагань передав начальник районної військової адміністрації Олександр Гаврилюк. Під час вітального слова, очільник району, поінформував присутніх, що   відповідно до затвердженого графіку змагань шкільної ліги,  ІІ етап змагань територіального рівня триватиме до середини березня 2024 року,  переможці якого будуть виборювати право на участь у змаганнях  IV обласного етапу шкільної ліги в березні-квітні 2024 року на ІІІ етапі змагань районного рівня.

Гаврилюк О.А. наголосив,  на першочерговій необхідності  підтримки ініціативи Президента  на місцях в питанні формування ефективної моделі  розвитку  фізичної культури і спорту  у закладах загальної середньої освіти, формуванні в учнівської молоді  сталих традицій та мотивацій щодо фізичного виховання й масового спорту, як важливого чинника забезпечення здорового способу життя та віри в те, що ворогу не вдасться нас здолати  прагнучи забрати в наших дітей  активне та  здорове  дитинство, змістовне дозвілля.

У Тульчинському  районі  до участі в змаганнях ІІ етапу  Пліч-о-пліч зареєстровано 248 команд з  76 закладів загальної середньої освіти, а це понад 2500 учасників. 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь