ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Тепер нашу незалежність оберігає ще один воїна Небесного війська

Дата: 19.02.2024 13:13
Кількість переглядів: 108

Брацлавська громада отримала чергову трагічну новину втрати. Російський окупант забрав життя Варушечкіна Владислава Миколайовича,  13 червня 1998 року народження, жителя с.Вовчок Брацлавської громади.

Двадцять п’ять літ – сама таким за довгим виявився його життєвий шлях. Попереду реалізація знань, мрій та бажань. Проте, його життя обірвалось на самому злеті.

Матрос  Варушечкін Владислав Миколайович став на захист Батьківщини. Людина з великим мужнім серцем та чистою душею. Служив гранатометником 3 відділення морської піхоти 1 взводу морської піхоти 1 роти морської піхоти.

10 лютого 2024 року під час виконання бойового завдання в населеному пункті Кринки Херсонської області його життєва зірка згасла.

Світлий, добрий юнак, саме такий спомин про нашого Героя-захисника назавжди залишиться у серцях та пам’яті рідних, друзів, бойових побратимів, усіх, хто його знав, любив та поважав.

Пам’ятаємо, що Владислав Миколайович пожертвував життям, захищаючи незалежність України та наше спокійне майбутнє. Ціна свободи надвисока, тож ми над усе маємо зберегти пам’ять про відважного Воїна.

Вічна слава Герою!

 

 

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь