ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Не маємо права забути… Залишаймося гідними своїх Героїв!

Дата: 20.02.2024 11:45
Кількість переглядів: 118

Сьогодні, ми відзначаємо День Героїв Небесної сотні. В пам’ять про героїзм учасників Революції Гідності, які поклали своє життя за гідне європейське майбутнє України.

Десять років тому ми усі почали довгий та важкий шлях, який проторувала нам Небесна Сотня – перші герої російсько-української війни. Саме вони прийняли перший бій у війні, яка триває донині.

20 лютого 2014 року загинуло найбільше активістів Майдану. Звичайні люди: науковці, програмісти, студенти, вчителі, підприємці… І всі вони віддали найдорожче – життя, аби ми могли жити у новій, вільній та демократичній державі.

Біля меморіального комплексу «Борцям за незалежність України» в місті Тульчин зібралось керівництво районної військової адміністрації, районної та міської рад, громадськість, студентство, місцеві жителі, аби взяти участь у мітингу з нагоди відзначення Дня Героїв небесної сотні.

Присутні хвилиною мовчання вшанували світлу пам’ять усіх, хто віддав життя за незалежність, територіальну цілісність, європейське майбутнє  української держави.

Також, уже традиційно, провели Тиху акцію вшанування Героїв Небесної Сотні «Ангели пам’яті», яка є символом нашої гідності та пошани до відданих нашій державі героїв. На деревах розвісили білих паперових ангелів, як символ розстріляних мирних людей і нашої пам'яті про їх подвиг.

Боротьба за незалежну українську державу, за можливість самим обирати своє майбутнє триває й досі. Справу Героїв Небесної Сотні продовжують Герої сучасної російсько-української війни.

Будьмо гідними наших Героїв.

Продовжуймо нашу боротьбу!

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь