ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Підсумки військового обліку в 2023 році та завдання на 2024 рік – тема кущової наради

Дата: 22.02.2024 16:03
Кількість переглядів: 148

За дорученням Начальника обласної військової адміністрації Сергія Борзова, очільником району видано наказ районної військової адміністрації від 11.01.2024 року № 2 «Про стан військового обліку та території Тульчинського району у 2023 році та завдання на 2024 рік.

На виконання наказу, окрім основних заходів по забезпеченню належного стану військового обліку, затверджено проведення кущових навчань з відповідальними особами за ведення військового обліку органів місцевого самоврядування, підприємств та старост старостинських округів.

Сьогодні, 22 лютого 2024 року на базі Крижопільської селищної ради відбулось перше таке навчання для відповідальних осіб за даний напрямок роботи в Крижопільській селищній та Городківській сільській радах.

В нараді взяли участь заступник начальника районної військової адміністрації Володимир Скалій, начальник другого відділу Тульчинського РТЦК та СП Володимир Мороз, начальник  відділення військового обліку Тульчинського РТЦК та СП Павло Лук’янов, секретар Крижопільської селищної ради Ігор Василишин, головний спеціаліст з питань мобілізаційної роботи апарату районної військової адміністрації Микола Лазарук.

Присутніми опрацьовані основні нормативні документи з питань військового обліку та вимоги визначені постановою Кабінету Міністрів України від 30.12.2022 року № 1487 «Про затвердження Порядку організації та ведення військового обліку призовників, військовозобов’язаних та резервістів».

Навчання з даних питань буде проведено кущовим способом в усіх територіальних громадах району, згідно затвердженого графіку.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь