ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

«Реалізація заходів захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій у мирний час та в особливий період» - тема навчального семінару з фахівцями з питань цивільного захисту територіальних громад Тульчинського району

Дата: 27.02.2024 15:43
Кількість переглядів: 48

Сьогодні, 27 лютого, відбувся одноденний навчальний семінар з фахівцями з питань цивільного захисту територіальних громад Тульчинського району.

Перед фахівцями з громад виступили начальник управління цивільного захисту Департаменту з питань оборонної роботи, цивільного захисту та взаємодії з правоохоронними органами Глєб Бурковський, завідувач територіальних курсів НМЦ ЦЗ та БЖД Вінницької області Анатолій Шкільнюк, завідувач обласного методичного кабінету (БЖД населення) НМЦ ЦЗ та БЖД Вінницької області Наталія Вовченко та майстер виробничого навчання  територіальних курсів НМЦ ЦЗ та БЖД Вінницької області Зоя Циркун та  завідувач навчально-консультаційного пункту м. Тульчин Юрій Деркач.

В роботі семінару взяли участь завідувач сектору з питань оборони та цивільного захисту апарату  районної військової адміністрації Алла Муха та провідний фахівець відділу організації пожежно-профілактичної роботи та заходів ЦЗ Тульчинського районного управління ГУ ДСНС у Вінницькій області  Світлана Подвишенська.

Відкрив засідання заступник начальника районної військової адміністрації Володимир Скалій.

Основною метою заходу було ознайомлення учасників зборів з порядком навчання населення діям у надзвичайних ситуаціях, організацією роботи  органів з питань евакуації на відповідній території, порядком укриття населення в захисних спорудах цивільного захисту,  порядком створення та організацією роботи консультаційних пунктів з питань цивільного захисту при ОМС, порядком утворення добровільних формувань цивільного захисту територіальних громад; порядком підготовки і проведення штабного тренування органів управління цивільного захисту територіальної громади.

Також увагу присутніх було зосереджено на  підвищенні рівня  знань фахівців з питань цивільного захисту територіальних громад району до виконання покладених на них завдань щодо реалізації заходів захисту населення і територій від НС у мирний час та в особливий період.

Увагу фахівців територіальних громад з цивільного захисту було акцентовано на безумовному виконанні першочергових заходів для створення безпечних умов перебування всіх верств населення на території району.

Кожен з доповідачів НМЦ ЦЗ та БЖД Вінницької області у своїх виступах використовував презентаційні матеріали.

По завершенню навчального семінару  було підведено підсумки, фахівцями НМЦ ЦЗ та БЖД Вінницької області надано відповіді на поставлені питання від представників територіальних громад району .



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь