ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Сьогодні відбувся заключний цикл кущових методичних навчань

Дата: 29.02.2024 15:45
Кількість переглядів: 103

23 лютого на базі Піщанської, 28 лютого Томашпільської та 29 лютого на базі Тульчинської громад відбулись навчання для відповідальних осіб за ведення військового обліку органів місцевого самоврядування, підприємств, установ та організацій.

За підсумками яких було охоплено Брацлавську, Вапнярську, Шпиківську, Піщанську, Томашпільську, Студенянську та Тульчинську громади.

Для фахівців з  ведення військового обліку органів місцевого самоврядування, підприємств та старост старостинських округів було надано роз’яснення щодо нормативних документів з питань військового обліку та вимог, які визначені постановою Кабінету Міністрів України від 30.12.2022 року № 1487 «Про затвердження Порядку організації та ведення військового обліку призовників, військовозобов’язаних та резервістів» та інших нормативних актів.

Перед цільовою аудиторією виступили заступник начальника районної військової адміністрації Володимир Скалій, начальник  відділення військового обліку Тульчинського РТЦК та СП Павло Лук’янов,  головний спеціаліст з питань мобілізаційної роботи апарату районної військової адміністрації Микола Лазарук.

За підсумками кущових нарад відведено аналіз роботи з ведення військового обліку, завдання Начальника обласної військової адміністрації Сергія Борзова, затверджені відповідним наказом доведено до виконавців.

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь