ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відбувся виїзний прийом громадян у Томашпільській  громаді

Дата: 06.03.2024 16:12
Кількість переглядів: 110

Згідно з графіком виїзних прийомів громадян, сьогодні, начальник районної військової адміністрації Олександр Гаврилюк, спільно із  селищним головою Валерієм Немировським провів  зустріч із мешканцями Томашпільської громади.

В ході прийому, очільники району та громади поспілкувались із мешканкою с.Велика Русава, син якої, на жаль, рахується безвісти зниклим. Посадовці вислухавши матір, надали правову консультацію із залученням відповідальних осіб Тульчинського РТЦК та СП, роз’яснили покроковий алгоритм дій для сім’ї зниклого військовослужбовця з метою отримання статусу.

Також Олександр Гаврилюк поспілкувався із представниками від Міжнародного Медичного Корпусу, які завітали до Томашпільської громади. Діяльність  Міжнародного Медичного Корпусу пов’язана з людьми окремих категорій інвалідності для надання їм фінансової допомоги.

Після прийому начальник РВА обговорив з селищним головою шляхи підтримки і допомоги родинам Захисників та Захисниць громади, які в російсько-українській війні втратили здоров’я, з метою якісної психологічної та фізичної реабілітації в колі родини із залученням професійних фахівців та служб.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь