ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

14 березня – День українського добровольця

Дата: 14.03.2024 07:52
Кількість переглядів: 127

Україна переживає найбільше випробування у своїй новітній історії – повномасштабну збройну боротьбу з російським агресором за власну незалежність і територіальну цілісність.

Завжди, у найважчі часи нашої історії, знаходилися відважні, які добровільно брали зброю до рук і ставали на захист своєї Батьківщини.

День українського добровольця, який вся країна відзначає сьогодні, це свято героїв та справжніх патріотів своєї землі, котрі у складний для країни час стали на її захист. Це день шани і поваги до тих, хто не чекаючи на мобілізацію, першими записалися у добровольчі батальйони, пішли у Нацгвардію чи Збройні сили, аби зупинити ворога.

Шановні добровольці, висловлюю щиру вдячність вашим сім’ям, які проявляють не меншу мужність, чекаючи вас додому, слугують вам міцним тилом і оберігають ваше життя щирими молитвами.

Я схиляю голову перед світлою пам’яттю героїв-добровольців, яким не судилося повернутися до рідних домівок. Вони завжди залишаться в наших серцях. Вічна їм пам'ять!

Сьогодні пліч-о-пліч з військовослужбовцями Збройних сил України добровольці продовжують боронити українську землю. Ви, Герої України, які прийняли бій і вистояли.

Я сердечно вітаю вас та бажаю миру, витримки, здоров’я вам та вашим сім’ям! Нехай жодне серце не зупиниться на полі бою, нехай Богородиця захистить вас від ворожої кулі, а Господь допоможе перемогти у війні.

З повагою,

начальник районної військової адміністрації Олександр Гаврилюк

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь