ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Виїзна нарада за участі голів територіальних громад та керівників силових структур району, прикордонних служб  

Дата: 12.03.2024 10:48
Кількість переглядів: 87

11 березня начальник районної військової адміністрації Олександр Гаврилюк провів виїзну нараду з головами територіальних громад та  керівниками силових структур району.

На якій було опрацьовано питання взаємодії органів місцевого самоврядування та представників силових структур, а також представників організацій та підприємств, задіяних у виконанні завдань, щодо реалізації заходів посилення охорони державного кордону в межах території Тульчинського району (сприяння та участь у будівництві фортифікаційних споруд).

Очільник району вислухав пропозиції керівників органів місцевого самоврядування. Спільно напрацьовували механізми та шляхи реалізації з даних питань.

Згідно доручення Начальника обласної військової адміністрації Сергія Борзова, провели щотижневий аналіз стану виконання завдань щодо мобілізації людських та транспортних ресурсів, визначених для Тульчинського району та відповідних територіальних громад на лютий 2024 року.

Окремим питанням наради розглянули виконання завдань, визначених обласними наказами та розпорядженнями щодо реалізації заходів з мобілізації людських та транспортних ресурсів на березень місяць. Доведення вимог інших документів ДСК.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь