ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Тульчинський район відвідав новопризначений  директор Вінницького обласного Центру контролю та профілактики хвороб МОЗ України  Ігор Матковський

Дата: 12.03.2024 12:30
Кількість переглядів: 60

Сьогодні, з робочим візитом Тульчинський район відвідав  новопризначений  директор Вінницького обласного Центру контролю та профілактики хвороб МОЗ України  Ігор Матковський.

Посадовець зустрівся із заступником начальника районної військової адміністрації Сергієм Чепернатим та заступником Тульчинського міського голови Аллою Поваляєвою, які відповідно до розподілу обов’язків опікуються даним напрямком роботи в районі та громаді відповідно.

Від  імені начальника районної військової адміністрації  Олександра Гаврилюка, присутні привітали Ігоря Анатолійовича з призначенням на посаді. Побажали наснаги, нових професійних звершень та висловили слова підтримки в подальшій співпраці.

Ігор Матковський запевнив посадовців у відкритості та співпраці.

«Викликів багато, є над чим працювати, сподіваюсь у нас все вийде», - зазначив керівник обласного Центру контролю та профілактики хвороб.

В свою чергу заступник начальника районної військової адміністрації Сергій Чепернатий окреслив спектр проблемних питань та викликів, де маємо плідно співпрацювати, деякі ключові з них:

- надання професійних безоплатних послуг в місцям компактного проживання ВПО;

- членам сімей Захисників й  Захисниць, комісованим бійцям, їх домогосподарствам;

- домовились про пілотний проект на базі закладів загальної, середньої освіти району щодо профілактики та здорового способу життя;

- співпраця з спортивними закладами району усіх форм власності;

- вніс пропозицію долучити завідувача ВСП Тульчинського районного відділу ДУ «Вінницький обласний  центр контролю та  профілактики хвороб МОЗ України» Людмилу Слупачик до роботи координаційного центру підтримки цивільного населення, оперативних нарад та робочих виїзних прийомів громадян з профільних питань;

- поінформував керівника про плідну співпрацю з МОМ та інших міжнародних організацій щодо надання безкоштовних мед послуг соціально вразливим категоріям населення в розрізі ТГ тощо.

Також Ігор Анатолійович відзначив професіоналів колективу ВСП Тульчинський районний відділ ДУ «Вінницький обласний  центр контролю та  профілактики хвороб МОЗ України».

Під час бесіди були напрацьовані кроки щодо подальшого співробітництва з першочергових  питань системи громадського здоров‘я.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь