ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

На Вінниччині у розпалі ІІ етап змагань «Пліч-о-пліч. Всеукраїнські шкільні ліги»

Дата: 13.03.2024 16:42
Кількість переглядів: 51

Сьогодні в Агрономічненському ліцеї відбулись зональні змагання громад Вінницького району з баскетболу.Перший заступник Начальника ОВА Наталя Заболотна, учасники змагань, тренери та присутні на заході|фото Першого заступника Начальника ОВА Наталі Заболотної, учасників змагань, тренерів та присутніх на заході

Свої сили випробовували три команди юнаків. Це «Азіатські слони» з Ліцею №1 імені Антона Семеновича Макаренка Гніванської міської ради, «Кажани», що представляли Агрономічненський ліцей та команда «Барс» Пултівського ліцею.

Підтримала учасників Перший заступник Начальника ОВА Наталя Заболотна. За її словами, Вінниччина – одна із найактивніших областей, які долучилися до проєкту «Пліч-о-пліч. Всеукраїнські шкільні ліги».

«Ми увійшли у п’ятірку лідерів за кількістю команд. У змаганнях зареєструвалися 1932 команди області, найбільше - з волейболу. Зараз триває другий етап, у 49 з 63-х громад області вже провели відбіркові змагання», - зауважила посадовиця.

Вона також підкреслила, що важливий не змагальний етап, а те, як діти проводять свій час, готуючись до них. Адже підлітки не сидять у смартфонах, а займаються спортом, спілкуються один з одним, знаходять друзів і вдосконалюються.

«Фізична активність – один із найкращих способів подолання стресу, тож проводячи такі змагання, ми маємо можливість відволікти дітей від того щоденного негативу, який вони переживають під час війни. Ми дуже хочемо, щоб наші команди також стали переможцями і у всеукраїнському етапі. Але найголовніше те, що наші діти мають можливість займатися спортом», - зазначила Наталя Заболотна.

Своїми емоціями із задоволенням поділилися й ліцеїсти.

Учасник команди «Кажани» Ілля Панченко грає у баскетбол уже два роки. На думку юного баскетболіста, такі змагання потрібні для того, щоб підтримувати спортивний дух та фізичну силу молоді, розвивати лідерські якості. «Вважаю, що головний ключ до успіху – це дружня команда, в якій всі один одного, розуміють та працюють разом на результат», - наголосив юнак.

За словами Наталі Заболотної, у п’ятницю відбудуться зональні змагання з баскетболу серед дівчат та юнаків у Агрономічному, Сосонці (Стрижавської громади), Іллінцях та Сутисках.

За результатами сьогоднішніх ігор, команда-переможець братиме участь у фінальних змаганнях за лідерство у третьому – районному етапі змагань. Вони розпочнуться вже у кінці березня.

Бажаємо всім учасникам успіхів.

Нехай кожен відчує дух перемоги!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь