ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Кожен Герой-захисник – навіки в наших серцях, назавжди в строю

Дата: 16.03.2024 15:06
Кількість переглядів: 91

Трагічні події в місті Одеса, 15 березня 2024 року сколихнули всю Україну та Світ. Російський терорист завдав подвійного удару по місту. Жахливі кадри та втрати. Події в Одесі сколихнули і нашу Тульчинщину, адже трагічною новиною увірвались в село Студене.

Під час російського терористичного нападу по Південній  Пальмірі, загинув Московчук Віталій Анатолійович, 18 вересня 1984 року народження. Ким буде в дорослому житті Віталій знав ще з дитинства, адже народився в сім’ї військових. З лютого 2023 року проходив службу.

Московчук Віталій Анатолійович був капралом поліції в поліцейському зводі, управління поліції особливого призначення (штурмовий полк "Цунамі") Департаменту поліції особливого призначення "об'єднана штурмова бригада національної поліції України "Лють".

Смуток за загиблим військовослужбовцем наповнює серця кожного з нас. Нехай пам'ять про Героя-захисника буде вічною, а його подвиг завжди нагадуватиме про вартість свободи й незалежності нашої держави.

Кожен Герой-захисник – навіки в наших серцях, назавжди в строю.

Тульчинська районна військова адміністрація співчуває рідним та близьким. Розділяємо гіркоту вашої втрати та сумуємо разом з вами.

Світла пам’ять Герою!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь