ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Найкращих забирають Небеса

Дата: 22.03.2024 11:08
Кількість переглядів: 106

Російський загарбник завдав подвійного удару родині Северин, яка мешкала на Харківщині. Спочатку ворог змусив залишити домівку та шукати прихисток від ворожого окупанта. Родина переїхала в с.Комаргород Томашпільськогої громади.

А сьогодні трагічна новина гірким сповіщенням про втрату підкосила  Валерія Миколайовича та  Світлану Олексіївну. Загинув їх син, гордість та рідна кровинка.

19 березня 2024 року в результаті удару БПЛА "ЛАНЦЕТ" військовими формуваннями російської федерації поблизу населеного пункту Каленики Краматорського району Донецької області ми втратили патріота та Героя -Северин Миколу Валерійовича, 2000 року народження.

Наш Герой-захисник був відважним вояком, прикладом патріотизму та самопожертви. Він відзначався великою мужністю та рішучістю в надзвичайних випробуваннях на передовій. Без страху за власне життя рятував і допомагав побратимам. Відважний, сильний духом та тілом, повний сили та наснаги, понад усе був вірний країні, яку любив всім серцем.

Старший  солдат Северин Микола Валерійович служив старшим навідником реактивного артилерійського взводу реактивної артилерійської батареї.

Тульчинська районна військова адміністрації висловлює щирі слова співчуття батькам, сестрам, брату, друзям, побратимам, усім, хто знав, цінував та любив Миколу Валерійовича. Розділяємо пекучий біль вашої втрати та сумуємо разом з вами.

Нехай душа загиблого воїна знайде вічний спокій у Царстві Небесному.

Вічна пам’ять Герою!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь