ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

На Вінниччині працювала Консультативна місія в рамках Механізму цивільного захисту ЄС

Дата: 25.03.2024 12:12
Кількість переглядів: 52

Про це повідомив Начальник ОВА Сергій Борзов.Начальник ОВА Сергій Борзов та учасники зістрічі з представниками Консультативної місії в рамках Механізму цивільного захисту ЄС

Під час робочого засідання учасники обговорили потреби та основні виклики, які сьогодні стоять перед службами цивільного захисту області. А також презентували представникам Місії можливості усіх служб області реагувати на радіаційні, хімічні та біологічні загрози.

За словами очільника області, групі експертів Консультаційної місії надзвичайники продемонстрували відпрацювання практичних дій підрозділів ДСНС з реагування також загрози, наявні умови для навчання особового складу, уміння використовувати сучасні засоби та техніку.

«Зокрема, рятувальники відпрацювали алгоритм визначення масштабів аварій, проведення розвідки зон забруднення, особливості дій та організації взаємодії під час ліквідації наслідків аварій та основні заходи аварійно-рятувальних та інших невідкладних робіт. Варто зазначити, що аналіз Консультативної місії є важливим для України з урахуванням ризиків виникнення  таких загроз, що посилюються в умовах російської агресії». – підкреслив Сергій Борзов.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь