ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відбулась 49 сесія Томашпільської селищної ради

Дата: 26.03.2024 15:27
Кількість переглядів: 119

Сьогодні відбулась 49 сесія Томашпільської селищної ради 8 скликання. В роботі засідання взяв участь начальник районної військової адміністрації Олександр Гаврилюк.

Перед початком засідання  очільник району спільно із селищним головою Валерієм Немировським вручили подяки місцевим аграріям, які надали підтримку Вінницькому військовому шпиталю.

Від імені Тульчинської районної військової адміністрації за гуманність, виявлений патріотизм  та вагомий особистий внесок в підвищення обороноздатності  країни подяки вручено Багдасаровій Каріні Сергіївні  – директору селянсько-фермерського господарства «Струмок»  смт. Томашпіль, Осипенко Сергію Володимировичу  – директору селянсько-фермерського господарства «Осипенко С.В.»  с. Стіна та Кречківському Анатолію Івановичу  – директору приватного  підприємства  «ФАТІМА-АГРО» с. Липівка.

Далі депутати приступили до розгляду питань порядку денного.

Присутніми було заслухано звіт селищного голови про роботу Томашпільської селищної ради за 2023 рік .

Затверджено звіти керівників комунальних установ, закладів охорони здоров’я, освіти, культури, спорту, які фінансуються з бюджету територіальної громади про роботу в 2023 році.

Внесено зміни в Програму проведення культурно-освітніх заходів Томашпільської селищної ради на 2024 рік»  до Програми розвитку освіти Томашпільської територіальної громади на 2022-2025 роки,  до Комплексної програми підтримки учасників бойових дій, ветеранів війни, Захисників і Захисниць України та членів сімей загиблих Захисників і Захисниць України — мешканців Томашпільської територіальної громади на 2023 – 2025 роки.

Затверджено зміни в Програмі соціального захисту населення Томашпільської селищної ради на 2024 рік», в Програмі економічного і соціального розвитку Томашпільської селищної ради на 2024  рік».

Також депутатами затверджені технічні документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для подальшої передачі у власність мешканцям громади та надано дозволи на виготовлення технічної документації з нормативної грошової оцінки земель.

Опрацьовано ряд важливих питань життєдіяльності громади.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь