ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Команда з футзалу Крижопільської громади виборола право представляти Тульчинський район на обласному етапі змагань "Пліч-о-пліч. Всеукраїнські шкільні ліги"

Дата: 27.03.2024 08:07
Кількість переглядів: 72

У Тульчинському районі за першість змагалися 8 футзальних команд.Команда переможців

В офіційному відкритті спортивного дійства взяли участь представники районної та місцевої влади, тренери, суді, амбасадор змагань і вболівальники. З патріотичною композицією виступив зразковий танцювальний колектив Тульчинського центру культури та дозвілля.

За дорученням Начальника ОВА Сергія Борзова, учасників заходу привітав начальник Тульчинської РВА Олександр Гаврилюк. «Завдяки нашим Захисникам маємо можливість проводити такі змагання та мотивувати молодь до спортивних активностей. Щира вдячність тренерам і вчителям фізичної культури та спорту, які навчають і виховують юні таланти. А командам бажаю тренуватися, грати та перемагати», - зауважив він.

Діляться емоціями від турніру юні спортсмени.

«У моїй команді - всі дружні. До змагань ми готувалися старанно, майже щодня тренувалися. Зіграли дуже добре», - каже учасник команди Тульчинського ліцею №3 Ілля Подолян.

«Особисто мене підтримав друг. Моя команда – сильна. Завжди віримо у свої сили, -  коментує учень Крижопільського ліцею №1, Мазур Дмитро, який став кращим гравцем змагань у своїй команді.

Важливість проєкту відзначив вчитель фізичної культури та спорту Крижопільського ліцею №1 Олександр Мартинюк.  «Мої вихованці тренуються давно, брали участь у багатьох змаганнях і досягали успіху. А проєкт «Пліч-о-пліч. Всеукраїнські шкільні ліги» для дітей - це хороший майданчик, щоб проявити себе, опанувати лідерські якості та здружитися з дітьми інших громад».

Під час змагань гравці показали свою майстерність, єдність, командний дух і жагу до перемоги.

Як зазначив головний суддя змагань Ярослав Кривіцький, ІІ етап проєкту проходить на дуже високому рівні. Діти презентують свій спортивний досвід і якість гри. «Дякуємо нашим ЗСУ, що дають нам змогу показувати таланти наших дітей», - зауважив Ярослав Кривіцький.

Завдяки співпраці організаційного комітету проєкту "Пліч-о-пліч. Всеукраїнські шкільні ліги" та Тульчинської районної асоціації футболу, відзначили кращого гравця кожної з команд-учасниць. А також кращого бомбардира, воротаря і гравця турніру.

У результаті змагань «Золото» виборола команда Крижопільської громади. Срібні нагороди у гравців з Тульчинської громади. «Бронза» змагань дісталася футзалістам Піщанської громади.

Вітаємо переможців! Бажаємо успіху у наступному етапі та нових спортивних злетів!

Віримо у ваші сили!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь