ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

У Вапнярській громаді відбувся виїзний прийом громадян

Дата: 10.04.2024 17:00
Кількість переглядів: 69

Зустрічі з громадянами є ефективним інструментом задля вирішення повсякденних питань життєдіяльності та надання консультативної допомоги населенню.

Так, сьогодні, у Вапнярській громаді відбувся виїзний прийом громадян.

Начальник районної військової адміністрації Олександр Гаврилюк, спільно із своїм заступником Сергієм Чепернатим особисто зустрілись із  мешканцями громади та вислухали їхні проблемні питання.

В результаті прийому було опрацьовано питання:

  • спільно із керівництвом громади домовились про наступний крок допомоги родинам Захисників та Захисниць та родинам загиблих Героїв громади;
  • допомоги щодо уточнення документів заброньованих працівників Вапнярського центру надання соціальних послуг. Відзначено високий рівень організації умов проживання групи внутрішньо переміщених родин. Одна із ініціативних мешканок очолила районну Координаційну раду ВПО;
  • опрацювали питання продовження надання безкоштовних медичних послуг для соціально вразливих категорій громади мобільними медичними бригадами.

Користуючись нагодою, очільник району, подякував жителям громади та депутатському корпусу за суттєву підтримку в облаштуванні державного кордону на території району.  З селищним головою було уточнено графік подальшої співпраці з даного напрямку роботи.

Також було порушено питання щодо  безпеки перехожих у зв’язку із  збільшенням інтенсивності руху великогабаритного транспорту та відсутності  розмітки та пішохідних переходів. Такий стан дорожнього покриття збільшує кількість аварійних ситуацій, заторів, є прямою небезпекою для учасників дорожнього руку, зокрема школярів та дітей з батьками.

Від міжнародної програми за підтримки УЄФА -«Поруч» та районної асоціації футболу, для ЗДО Вапнярської громади  передано два  набори спортивного обладнання, інвентарю та екіпірування.

Опрацьовано питання роботи виїзної мобільної групи управління ветеранів, спільно із Департаментом охорони здоров’я та реабілітації щодо підтримки комісованих Захисників громади.

Начальник районної військової адміністрації Олександр Гаврилюк наголосив селищному голові Олександру Горенюку щодо залучення відокремленого підрозділу ВГО "Об’єднання матерів і дружин Захисників України" в Вінницькій області під час організації державних свят.

На звершення прийому, посадовці відвідали Алею слави, хвилиною скорботного мовчання вшанували  світлу пам’ять Героїв, які віддали життя за Батьківщину.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь