ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Добігає завершення   ІІІ районний етап Президентської програми «Пліч-о-пліч. Всеукраїнські шкільні ліги» у Тульчинському районі. 

Дата: 24.04.2024 16:41
Кількість переглядів: 75

Цього тижня команди дівчат з черлідингу та баскетболу дев’яти територіальних громад району, з мрією приміряти медалі трьох ґатунків з автентичним логотипом спортивного дійства, виборювали право представляти район на ІV обласному етапі.


Змагання продемонстрували взаємопідтримку, повагу до суперників, витонченість, граційність, синхронність рухів, пластику, оригінальність ідей, незламний спортивний характер, досконалу естетику зовнішнього вигляду команд, нестримне прагнення перемогти та, головне, сотні щирих дівочих посмішок як свідчення того, що діти наших Захисників і Захисниць – майбутнє нашої держави, на кілька годин відволіклися від важкої буденності воєнного сьогодення.


На офіційній церемонії відкриття та нагородження змагань, підкреслюючи значимість акції, слова підтримки, вітання від начальника обласної військової адміністрації, голови ГО «Відділення НОК України у Вінницькій області» Сергія Борзова та побажання перемоги всім учасникам, звучали від почесних гостей та амбасадорів проєкту.


За підсумками районного етапу Тульчинський район у обласних змаганнях з черлідингу представлятиме команда Тульчинського ліцею № 2, а з баскетболу команда Городківського ліцею № 1.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь