ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Привітали колективУправління державної казначейської служби у Тульчинському районі  з Днем створення Державної казначейської служби України

Дата: 26.04.2024 14:34
Кількість переглядів: 91

Цьогоріч Державна  казначейська служба України відзначає 29 річчя з дня створення. Вона, як орган виконавчої влади, реалізує державну політику у сфері казначейського обслуговування бюджетних коштів.

Професіоналізм та відповідальність співробітників казначейської служби є запорукою прозорості фінансових потоків, зміцнення бюджетної дисципліни та законності у сфері витрачання бюджетних коштів.

За роки роботи Казначейство України стало одним із головних фінансових інститутів країни, що надійно захищає державні інтереси у цій важливій галузі.

Сьогодні, напередодні Дня працівників казначейства, начальник районної військової адміністрації Олександр Гаврилюк та заступник Тульчинського міського голови Віталій Побережник завітали до Управління державної казначейської служби у Тульчинському районі  та привітали колектив з професійним  святом.

Посадовці висловили щиру вдячність за високу свідомість, щоденну сумлінну працю і вірність професійному обов’язку.

«Ви забезпечуєте чіткий контроль фінансових потоків, працюєте за міжнародними принципами та стандартами бухгалтерського обліку і звітності, користуєтесь сучасними технологіями управління бюджетними коштами, таким чином тримаючи руку на фінансовому пульсі району. У день 29-річчя створення Служби щиро бажаю всій Казначейській родині здоров’я та щастя, нескінченної життєвої енергії, миру, злагоди та заслуженої шани за почесну і відповідальну працю!», - підкреслив у своєму вітанні очільник району Олександр Гаврилюк.

За  багаторічну сумлінну працю,  професійну майстерність спрямовану на забезпечення виконання  важливих завдань в фінансово-бюджетній сфері, прозорості руху  із  забезпечення стабільного функціонування фінансової системи Тульчинщини, грамотами від імені Тульчинської районної військової адміністрації нагороджено:

Наталію Гладку - начальника Управління державної казначейської служби у Тульчинському районі;

Людмилу Козак – головного спеціаліста обслуговування розпорядників коштів та інших клієнтів Управління державної казначейської служби у Тульчинському районі;

Наталію Мельник  – головного спеціаліста обслуговування розпорядників коштів та інших клієнтів Управління державної казначейської служби у Тульчинському районі;

Наталію Булєєву – головного спеціаліста обслуговування розпорядників коштів та інших клієнтів Управління державної казначейської служби у Тульчинському районі;

Олександра Бойка  – головного спеціаліста обслуговування розпорядників коштів та інших клієнтів Управління державної казначейської служби у Тульчинському районі .    

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь