ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Слава прикордонникам України!, - Олександр Гаврилюк

Дата: 01.05.2024 16:13
Кількість переглядів: 70

Прикордонні війська є важливою ланкою в системі зміцнення національної безпеки, захисті військових, політичних та економічних інтересів незалежної України.

Начальник районної військової адміністрації Олександр Гаврилюк та його  заступник Володимир Скалій завітали до відділу прикордонної служби  «Болган», відділення інспекторів прикордонної служби «Грабарівка» та  відділення інспекторів прикордонної служби «Студена» аби особисто привітати прикордонників з професійним святом, яке вони відзначали 30 квітня.

Посадовці висловили глибоку вдячність кожному і кожній, хто  зі зброєю в руках боронить рідну землю, подякували за мужність, самовідданість та високий професіоналізм.

«Шановні вартові державних рубежів! Ви опора нашого захисту, надійний спокій всієї країни. Щиро вітаю вас з професійним святом – Днем  прикордонника в Україні. Бажаю усім, хто присвятив своє життя прикордонній службі, міцного здоров’я, невичерпних сил, витримки, поряд надійних друзів, життєвих гараздів та мирного неба!», - наголосив очільник району у своєму вітальному слові.

За сумлінне виконання військового  обов’язку, високий професіоналізм, вірність присязі, мужність та рішучість, проявлені під час  оборони державного кордону  України та з нагоди професійного свята -  Дня прикордонника України, від імені районної військової адміністрації, кращим із кращих військовослужбовцям прикордонної служби  вручено подяки.

Разом до перемоги!

Слава прикордонникам України!

Слава Героям! Слава Україні!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь