ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Дрючатого Олександра Павловича нагороджено орденом “За мужність” ІІІ ступеня - посмертно

Дата: 02.05.2024 11:50
Кількість переглядів: 82

За особисту мужність, виявлену у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, самовіддане виконання військового обов’язку, відповідно до Указу Президента України від 29 вересня 2023 року № 599, солдата ДРЮЧАТОГО Олександра Павловича нагороджено орденом “За мужність” ІІІ ступеня (посмертно).

Сьогодні, заступники начальника районної військової адміністрації Сергій Чепернатий та Володимир Скалій,  спільно з представником Тульчинського РТЦК та СП майором Олегом Дорошенко від імені Президента України Володимира Зеленського вручили високу нагороду матері загиблого захисника Світлані Сергіївні, яка мешкає в місті Тульчин.

Посадовці висловили слова безмежної вдячності за виховання достойного сина, відважного воїна, який поклав власне життя на вівтар перемоги нашої держави з російським агресором.

Жодна відзнака і нагорода не повернуть близьких та найдорожчих, але нехай вона стане свідченням відваги, мужності та самопожертви Героя.

22 жовтня 2022 року під час виконання бойового завдання поблизу населеного пункту Ковалівка Сватівського району Луганської області, Дрючатий Олександр Павлович отримав поранення несумісні із життям.

Низький уклін та шана Герою!

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь