ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

На Вінниччині відзначили прикордонників з нагоди професійного свята

Дата: 03.05.2024 15:00
Кількість переглядів: 27

Начальник ОВА Сергій Борзов привітав особовий склад Могилів-Подільського прикордонного загону з нагоди Дня прикордонника та напередодні 32-ї річниці створення військової частини.Начальник ОВА Сергій Борзов вітає прикордонника

«Усі знають, хто першим зустрічав ворога у 2014 році на Донецькому та  Луганському напрямках, і в 2022-му - під час повномасштабного вторгнення. – зазначив очільник області. – Зараз воїни з честю виконують поставлені завдання як на ввіреній ділянці кордону, так і в зоні бойових дій. Поруч з іншими силами оборони України вони - потужна сила».

У свою чергу, начальник прикордонного загону полковник Андрій Дейнеко висловив вдячність охоронцям кордону за вірність присязі та відданість Батьківщині. Також він подякував усім, хто підтримує військових.

Під час заходу прикордонники отримали Почесні грамоти обласної військової адміністрації та обласної Ради, грамоти Могилів-Подільської міської ради.

Наразі зміцнення рубежів залишається ключовим пріоритетом. Як відомо, Вінниччина межує з невизнаною Придністровською Молдавською Республікою.

Тож Начальник ОВА передав прикордонникам необхідне обладнання: пошукові прожектори та блоки багатоканальної швидкої зарядки «Bandera Power 225S».

«Це устаткування стане в нагоді нашим воїнам під час несення служби. Робимо все, щоб підсилювати захисників. Дякую, що завжди на варті безпеки нашої країни!», - зазначив Сергій Борзов.

На жаль, війна триває. Є загиблі і в прикордонному загоні – їх 32. Учасники заходу вшанували полеглих покладанням квітів до Меморіалу. Вони віддали свої життя за те, щоб діти могли зростати й навчатися в незалежній Україні. 

Пам’ятаємо кожного.

Слава Україні!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь