ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Біль Чорнобиля назавжди в серці кожного з нас.  

Дата: 06.05.2024 15:00
Кількість переглядів: 52

Українці споконвіків відзначалися героїзмом. Як сьогодні воїни боронять територіальну цілісність Батьківщини, так і 38 років тому відважні ліквідатори кинулися рятувати світ.

Від імені керівництва області та себе особисто, слова подяки та доземний уклін висловили начальник районної військової адміністрації Олександр Гаврилюк та його заступник Сергій Чепернатий під час зустрічей з ліквідаторами аварії на ЧАЕС Тульчинської та Студенянської громад.

Посадовці від імені Начальника обласної військової адміністрації Сергія Борзова та голови обласної Ради Вячеслава Соколового, за особливий внесок у ліквідацію наслідків аварії, мужність і самовіддані дії, виявлені під час виконання службового обов’язку та у зв’язку з 38 роковинами Чорнобильської трагедії  вручили Почесні грамоти Баюшу Віталію Івановичу – учаснику ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС другої категорії та  Борисюку Володимиру Арсентійовичу – учаснику ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС першої категорії.

Наш обов’язок – пам’ятати про учасників ліквідації аварії на Чорнобильській АЕС, які є прикладом мужності та жертовності. Ми засвідчуємо свою шану та повагу всім, хто вступив у смертельний поєдинок з радіацією.

Біль Чорнобиля назавжди в серці кожного з нас.  

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь