ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Усі ми українці -  велика єдина родина, дбаємо та підтримуємо один одного.

Дата: 07.05.2024 16:49
Кількість переглядів: 52

Розуміючи, що сім’ї, які в російсько-українській війні втратили своїх рідних, потребують особливої уваги, ми намагаємось робити все, щоб такі родини мали віру в майбутнє і ніколи не відчували, що вони залишились сам на сам з надскладними проблемами воєнного сьогодення.

Сьогодні, начальник районної військової адміністрації Олександр Гаврилюк завітав до родини Тіхомірових, яка мешкає в с.Білоусівка Тульчинської громади.

Посадовець спільно із своїм заступником Сергієм Чепернатим та начальником управління соціального захисту районної військової адміністрації Миколою Богачем поспілкувались з Христиною Сергіївною та її дітками.

В липні 2023 року до багатодітної родини прийшло велике горе. Російський агресор забрав життя коханого чоловіка та батька Тіхомірова Миколи Сергійовича.

Загибель кожного Воїна є непоправною втратою для України, для кожної сім'ї, для кожного з нас, тому соціальний захист родин загиблих,  вирішення основних проблемних питань реалізації гарантованих прав є одним з найважливіших на сьогодні питань.

Під час розмови обговорили ряд побутових питань, серед яких навчання, лікування та оздоровлення дітей. Ознайомились з умовами проживання багатодітної родини, в якій виховується  шість діток. Найстаршим близнюкам  Володимиру та Костянтину дев’ять років, наймолодшій донечці Емілії лишень шість місяців.

Домовились про шляхи вирішення ряду господарських питань, з якими звернулась Христина Сергіївна.

Очільник району Олександр Гаврилюк вручив відповідне посвідчення, що засвідчує статус, а начальник управління соціального захисту районної військової адміністрації Микола  Богач роз’яснив дружині загиблого військовослужбовця, якими пільгами родина може скористатись.

Традиційно, посадовці приїхали не з пустими руками. Передали побутову хімію, засоби гігієни, сучасні розвиваючі іграшкові набори для малечі різних вікових груп.

Домовились про подальше спілкування та соціальний супровід родини.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь