ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Навіки в пам'яті, назавжди у строю

Дата: 10.05.2024 09:39
Кількість переглядів: 120

Важкі втрати та невимовний біль знову і знову приходять на нашу Тульчинщину з війни. За незалежність та волю України гинуть її вірні сини. Ще в одній домівці оселилося горе, розпач і сум.

Янголом неба став Кедь Анатолій Михайлович, 1 серпня 1971 року народження, житель смт.Крижопіль.

На жаль, словами важко загоїти на серці страшну рану від втрати. Проте світлі спогади про людину, яка чесно і гідно прожила своє життя, залишивши по собі плоди своїх добрих справ, завжди будуть сильнішими за смерть.

Призваний на військову службу 21 лютого 2023 року Тульчинським РТЦК та СП, молодший сержант Кедь Анатолій Михайлович служив командиром 3 відділення взводу протитанкових керованих ракет 411 окремого стрілецького батальйону.

Будучи вірним Військовій присязі на вірність Українському народу, 7 травня 2024 року в районі населеного пункту Терни Донецької області, під час виконання бойового завдання наш Герой-захисник загинув.

Анатолій Михайлович не лише втратив життя на полі бою, він залишив за собою спогади та слід в серцях тих, хто знав і поважав його. Його відданість та мужність служили прикладом для наступних поколінь захисників України.

Нехай добрий, світлий спомин про Захисника назавжди залишиться у пам’яті рідних, колег, друзів та побратимів. Розділяємо біль вашої втрати та сумуємо разом з вами, підтримуємо в годину скорботи.

Вічна пам’ять та слава Герою!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь