ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

На Вінниччині триває підготовка медичних закладів до нового опалювального сезону

Дата: 14.05.2024 08:25
Кількість переглядів: 34

Томашпільська центральна районна лікарня та центр первинної медико-санітарної допомоги вже активно готуються до опалювального сезону. Мають генератори та власну криницю, окремо здійснюють заготівлю дров.Директор департаменту охорони здоров’я та реабілітації ОВА Ольга Задорожна та учасники передачі благодійної допомоги з гуманітарного складу

У цьому переконалася директор Департаменту охорони здоров'я та реабілітації ОВА Ольга Задорожна, яка відвідала ці заклади під час робочої поїздки.

За її словами, тут є вся необхідна матеріально-технічна база для надання медичної допомоги пацієнтам.

Однак, є кадрові проблеми. Зараз у закладах охорони здоров’я чекають молодих фахівців. За потреби місцева влада готова забезпечити їх житлом.

Також Ольга Задорожна поспілкувалася з керівниками лікарні та ЦПМСД і передала благодійну допомогу з гуманітарного складу.

«Нас очікує важка зима, тому кожен медичний заклад має максимально до неї підготуватися. Необхідно подбати про альтернативні джерела живлення, опалення й водопостачання. Обов’язково мають бути закуплені медикаменти і створені запаси. Зараз необхідно згуртуватися, аби забезпечити безперебійний доступ до надання медичної допомоги. У Томашпільській громаді медзаклади гарно співпрацюють з місцевою владою, тому я думаю ми гідно пройдемо усі виклики». – зауважила посадовиця.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь