ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Минають роковини загибелі військовослужбовця Костюка Миколи Григоровича

Дата: 14.05.2024 12:46
Кількість переглядів: 90

Саме в цей день, рік тому під час ворожого мінометного обстрілу в населеному пункті Бахмут Донецької області, солдат  Костюк Микола Григорович отримав поранення несумісні із життям.

Ця невимовна трагедія принесла нестерпний біль у родину Костюків, Брацлавської громади.

Під час повномасштабного вторгнення наш Герой-захисник був призваний за мобілізацією, служив водієм-механіком 2 зенітного ракетного взводу зенітної ракетної батареї зенітного ракетно-артилерійського дивізіону.

Минають роки, але біль не вщухає. Пам'ять про Миколу Григоровича, який пожертвував власним життям заради миру в Україні, живе у серцях рідних, друзів та земляків.

Сьогодні, біля могили загиблого  військовослужбовця в с.Грабовець зібралась родина, друзі, односельці, представники районної та місцевої влад.

Присутні схиливши голови, хвилиною скорботного мовчання вшанували світлу пам’ять Миколи Григоровича та поклали квіти до місця поховання військовослужбовця.

Також заступник начальника районної військової адміністрації Сергій Чепернатий та Брацлавський селищний голова Микола Кобринчук відвідали сільську Алею слави на якій розміщено портрет Костюка Миколи Григоровича. Ця Алея Слави стала  місцем спогадів, смутку та гордості за подвиг земляків. Кожен, хто буде проходити повз, буде згадувати тих, хто ціною свого життя захистив незалежність України. Тих, хто виборює для нас мир та спокій. Пам’ятати про них і бути гідними їх – обов’язок кожного з нас.

Вічна слава всім, хто став на захист України! Вічна пам'ять кожному й кожній, хто віддав життя за нашу державу!

Герої не вмирають!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь