ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

На Вінниччині працює комісія ДСНС щодо виконання вимог законів у сфері цивільного захисту

Дата: 20.05.2024 12:34
Кількість переглядів: 47

Цивільний захист під час повномасштабної війни – беззаперечний пріоритет!Начальник ОВА Сергій Борзов та учасники заходу

На Вінниччині з 20 по 28 травня працює комісія представників Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

Як зазначив Начальник ОВА Сергій Борзов, відповідно до Плану основних заходів цивільного захисту на 2024 рік, затвердженого розпорядженням Кабінету Міністрів України від 12 січня 2024 р, нею буде здійснено контрольну перевірку виконання вимог законів у сфері цивільного захисту.

«Мета роботи комісії на чолі із заступником Голови Державної служби України з надзвичайних ситуацій, генерал-майором служби цивільного захисту Володимиром Демчуком - усунення недоліків, виявлених попередньою комплексною перевіркою. Тож керівному складу місцевих органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування області слід максимально відповідально  віднестися до зазначеного заходу», - зауважив очільник області.

У свою чергу, Володимир Демчук представив присутнім членів комісії, поінформував про її розклад, а також розповів про основні аспекти її роботи. Він наголосив на відповідальності кожної ланки, яка повинна забезпечувати належне виконання поставлених завдань у межах компетенції.

Учасники заходу акцентували увагу на тісній взаємодії органів влади, місцевого самоврядування, сил цивільного захисту, ДСНС та інших профільних служб.

«Сподіваємось отримати від фахівців рятувальної служби організаційно-методичну допомогу з виконання вимог Кодексу цивільного захисту України, рішень Уряду у сфері цивільного захисту, техногенної і пожежної безпеки та діяльності аварійно-рятувальних служб. Разом вибудовуємо алгоритм захисту нашої області!» - резюмував Сергій Борзов.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь