ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Діти ВПО, які навчаються на Вінниччині, отримують рюкзаки та шкільне приладдя за підтримки американських партнерів

Дата: 20.05.2024 16:01
Кількість переглядів: 34

Діти внутрішньо переміщених осіб, які навчаються у школах Вінниці та області, продовжують отримувати ортопедичні рюкзаки з навчальним приладдям від американських партнерів.

Допомогу від Дугласа Бейкера та Фонду Братів Каричів школярам Вінницького ліцею №18 передала народна депутатка України, голова підкомітету з питань державної молодіжної політики Комітету ВРУ з питань молоді і спорту Ірина Борзова.

За дорученням Начальника ОВА Сергія Борзова, заклад також відвідав директор Департаменту гуманітарної політики ОВА Володимир Буняк.

Передаючи подарунки, народна обраниця поспілкувалася з юними ліцеїстами, які приїхали сюди з Донецької, Луганської, Херсонської, Харківської та Миколаївської областей.

Також вона подякувала директору школи Катерині Поджаренко та педагогічному колективу за атмосферу турботи та підтримки учнів.

«У школі, як і в людини, є своя доля, призначення в житті», - підкреслила Ірина Борзова.

Поспілкувавшись з учнівським та педагогічним колективом, Ірина Борзова також висловила вдячність нашим партнерам, завдяки яким така допомога стала можливою.

«Щиро дякую за допомогу особисто пану Дугласу Бейкеру та Фонду Братів Каричів. Це прояв справжньої дружби, яка не має кордонів. Дякую за підтримку та співпрацю у непрості часи для України. Працюємо далі», - резюмувала народна депутатка України.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь