ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Продовжуємо допомагати нашим Збройним силам України

Дата: 21.05.2024 12:09
Кількість переглядів: 55

Кожного дня наші доблесні захисники демонструють свою мужність, силу духу та патріотизм, відвойовуючи кожен клаптик нашої землі. А наш святий обов’язок - підтримати бійців не тільки на передовій, але й в тилу.

Для військової частини А1424 передали тепловізійний приціл. За допомогою цього пристрою військовослужбовці зможуть виявляти та ідентифікувати в небі ворожі теплові об'єкти в будь-який час дня і ночі.

Левову частину коштів для придбання даного пристрою надав Таратунський Володимир  Васильович - директор ТОВ «Надія-Агро плюс», ТОВ «Баштанське-Т», ТОВ «Агросад-2016» .

Тепловізійний приціл одразу вручено командиру військової частини А 1424 майору Матюші Юрію Анатолійовичу.

До наближення перемоги доєднався і колектив відокремленого спеціалізованого підрозділу «Тульчинський фаховий коледж ветеринарної медицини» Білоцерківського національного аграрного університету. Ними було задоначено сорок п’ять тисяч гривень. Дані кошти були спрямовані на закупку тепловізора, ремонт автомобіля для військовослужбовців та на ремонт екскаватора для 169 батальйону.

Начальник районної військової адміністрації Олександр Гаврилюк подякував директору Тульчинського фахового коледжу ветеринарної медицини Михайлу Моркляку та директору ТОВ «Надія-Агро плюс», ТОВ «Баштанське-Т», ТОВ «Агросад-2016» Володимиру Таратунському за посильну допомогу військовим та від іменні Тульчинської районної військової адміністрації за системну підтримку підвищення обороноздатності держави України,  шляхом реалізації багаторазових гуманітарних проєктів надання благодійної допомоги Збройним силам України вручив подяки.

«Війна змінила життя кожного з нас, змінила наші цінності та пріоритети. Але незмінним залишається одне – віра в Україну і в нашу Перемогу!, - підкреслив очільник району.

Разом до Перемоги!
Слава Україні!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь