ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

В Тульчинській громаді двом матерям вручено почесне звання  «Мати – героїня»

Дата: 27.05.2024 11:25
Кількість переглядів: 58

Сьогодні, начальник районної військової адміністрації Олександр Гаврилюк спільно із Тульчинським міським головою Валерієм Весняним двом мешканкам Тульчинської громади вручили державну нагороду «Мати – героїня».  

 «Присвоєння почесного звання – гідна подяка матерям з великої літери, берегиням домівок та вихователькам майбутнього нашої держави. Те, як ви виховуєте дітей, опікуєтесь ними та вкладаєте всі свої сили, достойне подиву. Незважаючи на те, що зараз важкі часи для нашої країни, ви не боїтесь народжувати маленьких українців, які згодом продовжать нашу справу розбудови держави. Нехай ваші діти зростають в добрі, любові, добробуті», - звернувся до матерів Олександр Гаврилюк.

За материнську самовідданість, народження і зразкове виховання дітей, забезпечення умов для всебічного їх розвитку, відповідно Указу Президента України від 29 січня 2024 року № 33/2024  присвоєно почесне звання «Мати-героїня» – Удаловій Людмилі Петрівні, матері семи дітей, жительці с.Тиманівка та Криворучко Галині Степанівні, матері п’яти дітей, жительці с.Кинашів.

Окремі слова вдячності посадовці висловили Галині Степанівні, за виховання сина-Патріота, який боронить Україну від російського окупанта.

Вітаємо родини та матусь з почесними нагородами! Нехай трепет у вашому серці буде лише від щастя та любові, материнська душа буде сповнена радістю за своїх дітей, в родині та країні панує мир та спокій!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь