ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Проєкт УАФ із пошуку футбольних талантів завітав на Тульчинщину

Дата: 29.05.2024 09:39
Кількість переглядів: 101

У районах Вінниччини продовжують пошук юних футбольних талантів в рамках пілотного проєкту Української асоціації футболу. Він триває у межах програми FIFA Talent Development Scheme. Нагадаємо, УАФ робить акцент на виявленні молодих талантів шляхом тестування їхніх природних фізичних здібностей та подальшій організаційній підтримці розвитку.

У Тульчині участь у івенті взяли загалом 290 дітей 2012-2015 р.н. із різних навчальних закладів району. Вони спробували свої сили в різнопланових спортивних тестах на стадіоні місцевої ДЮСШ. Були представлені усі дев’ять громад району: Брацлавська, Шпиківської, Піщанська, Студенянська, Крижопільська, Городківська, Вапнярська, Томашпільська та Тульчинська.

На урочистому відкритті виступив місцевий танцювальний колектив - переможець районного етапу та призер обласного етапу з черлідингу президентського проєкту ,,Пліч-о-пліч.Всеукраїнські шкільні ліги''.

Почесними гостями спортивного свята були начальник Тульчинської районної військової адміністрації Олександр Гаврилюк, його заступники Володимир Скалій і Сергій Чепернатий (голова Тульчинської районної асоціації футболу), віце-президент ДЮФЛ України Валерій Золотухін (куратор пілотного проєкту УАФ з пошуку футбольних талантів), менеджер Вінницької обласної асоціації футболу Вікторія Сметанюк, директор школи-ліцею для дітей-сиріт (з підвищеною спортивною підготовкою) Микола Хлівнюк, директор спортшколи ліцею для дітей-сиріт Володимир Юрківський, головний спеціаліст  відділу гуманітарного розвитку та загальних питань управління правового забезпечення та взаємодії з органами місцевого самоврядування апарату РВА   Наталя Справник і директор Тульчинської ДЮСШ відділу освіти Алім Чорній.

Після традиційного виконання гімну України та вшанування пам’яті загиблих Героїв до всіх учасників із вітальними словами звернулися  очільник району Олександр Гаврилюк та голова районної асоціації з футболу Сергій Чепернатий. У вітальному слові начальник РВА Олександр Гаврилюк подякував батькам та педагогам та теренам, які надихають дітей на заняття спортом.

«А ми та організатори цього та ряду інших спортивних проєктів покликані та робимо усе, щоб не дати ворогу жодної можливості позбавити нашу юнь безтурботного дитинства, відчути переможні миті та розвинути усі свої потенційні таланти», - підкреслив Олександр Гаврилюк.

Валерій Золотухін продемонстрував школярам етапи тестування і подякував учасникам спортивного свята. Адже участь у програмі FIFA Talent Development Scheme допомагає розвивати дітей у спорті.

«Всі учасники проєкту FIFA Talent Development Scheme вже є переможцями. Дякую за те, що ви обрали для свого розвитку саме футбол», - сказав Валерій Золотухін юним спортсменам.

 

Всі громади Тульчинщини, які взяли участь у проекті, отримали у подарунок набір м’ячів від УАФ та спорт інвентар. А дітям вручили свідоцтва про проходження тестування і пам’ятні медалі.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь