ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

В Крижопільській громаді відбувся виїзний прийом громадян

Дата: 29.05.2024 12:54
Кількість переглядів: 99

Зустрічі з громадянами є ефективним інструментом задля вирішення повсякденних питань життєдіяльності та надання консультативної допомоги населенню.

Сьогодні, начальник районної військової адміністрації Олександр Гаврилюк провів виїзний прийом в Крижопільській громаді. Спільно із селищним головою Володимиром Василишеним, очільник району зустрівся із місцевими жителями. Посадовцями було розглянуто питання з якими звернулись місцеві жителі. Варто наголосити, що жодне із звернень не залишилося без уваги.

Триває війна, велика кількість мешканців громади стали на захист Батьківщини, спільно з побратимами захищають українську землю на різних напрямках фронту. До очільника району звернулись родичі двох військовослужбовців, які зникли безвісти. Громадянам було надано вичерпні роз’яснення щодо послідовності звернень до військових частин в  яких рахуються чоловіки.

Спільно із фахівцями відділу освіти громади було опрацьовано питання переоформлення шкільних автобусів, які перебувають у власності бувшої Крижопільської райдержадміністрації. Олександр Анатолійович рекомендував Володимиру Миколайовичу звернутись з відповідним листом до Територіального сервісного центру МВС 0544 м. Тульчин.

Керівник місцевого сільськогосподарського підприємства ФГ «Огороднік» Сергій Йосипович повідомив з якими викликами стикається аграрний сектор. Адже через повномасштабне вторгнення, зменшилась кількість кваліфікованих працівників підприємства, що викликає серйозні складнощі в дотриманні усього агротехнічного циклу сільськогосподарських робіт. Тому спираємось нині на молодих фахівців та ветеранів праці пенсійного віку.

Начальник РВА Олександр Гаврилюк акцентував увагу селищного голови Володимира Василишена на виконанні наказу Начальника Вінницької ОВА Сергія Борзова  щодо соціальної підтримки родин Захисників та Захисниць, безвісти зниклих та родин загиблих Героїв.

Запроваджена практика проведення виїзних прийомів громадян за місцем проживання керівництвом району буде продовжуватись. 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь