ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Щирі вітання з присвоєнням почесного звання України “Мати-героїня”

Дата: 30.05.2024 12:20
Кількість переглядів: 85

Один з ключових обов’язків кожної дорослої людини – залишити після себе слід на землі. Наші діти – це і є продовження нас.

Для жінки бути мамою – це найпочесніше із звань і наймиліше із імен. Сторицею зростає честь називатися Матір’ю-героїнею. 

За дорученням начальника районної  військової адміністрації Олександра Гаврилюка, його заступник Сергій Чепернатий вручив державну нагороду «Мати – Героїня»  - Токаренко Наталії Василівні, жительці смт.Шпиків, яка народила та виховала п’ятеро дітей.

Дану відзнаку Наталії Василівні присвоєно відповідно до Указу Президента України Володимира Зеленського від 29 січня 2024 року  № 33/2024.  

Вручаючи нагрудний знак, посадовець від імені Начальника обласної військової адміністрації Сергія Борзова, очільника району Олександра Гаврилюка та себе особисто уклінно подякував Наталії Василівні за надважку працю, недоспані ночі, гідне виховання дітей.   Побажав добробуту, здоров’я, благополуччя, витримки, поваги від дітей та родинного тепла. Також висловив окремі слова вдячності за виховання сина-патріота, який гідно обороняє українську землю від російської навали.

«Це непростий і дуже почесний обов’язок, який Вам вдається виконувати. Нехай діти завжди тішать увагою, добрим та щирим словом, віддаючи Вам  ту любов, з якою їх зростили та виховали! А Ваша молитва оберігає кожного з них», - сказав Сергій Чепернатий.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь