ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Мати – берегиня роду українського

Дата: 03.06.2024 15:31
Кількість переглядів: 68

Материнство – найкраща і найпочесніша місія на землі. А бути багатодітною мамою – це велике щастя і велика відповідальність.

За дорученням очільника району Олександра Гаврилюка, його заступник Володимир Скалій, спільно із Піщанським селищним головою Олександром Крижанівським вручили почесне звання двом мешканкам  Піщанської громади, яким відповідно до Указу Президента присвоєно почесне звання «Мати - героїня».

Багатодітні матері заслуговують на найбільшу подяку та вдячність і від держави, і від своїх дітей, і від кожного з нас. Адже ростити таку кількість дітей, встигати працювати, поратись по господарству та турбуватися про сім`ю – вчинок воістину героїчний.

За материнську самовідданість, зразкове виховання дітей, забезпечення умов для їх всебічного розвитку присвоєно почесне звання "Мати-героїня" Доценко Зоряні Ярославівні, матері семи дітей, яка мешкає в с.Козлівка та Чоботарській Світлані Василівні, матері шести дітей з  села Рудницьке.

«Велика повага і пошана вам, шановні матері! Ви – найголовніші в державі, бо це ви виховуєте наше майбутнє. Дякую за ваш материнський подвиг. Зичу терпіння, міцного здоров’я, довгих років життя під мирним небом і щасливої долі вашим дітям та всім наступним поколінням», - зазначив Володимир Скалій у вітальному слові .



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь